Tijd om die klus te klaren?

Bij De Bouwbazen vindt u alleen échte vakmensen. Bij vele van hen is de liefde voor het vak al vroeg ontstaan, de een heeft het geleerd van een ouder en de ander is ermee begonnen als hobby, uiteindelijk zijn zij allemaal uitgegroeid tot Bouwbazen en doen zij niets liever dan uw klus klaren.

Onze Bouwbazen zijn gespecialiseerd in onder andere stucwerktegelwerk en schilderwerkzaamheden. Ook voor totaal- en badkamerrenovaties bent u bij ons aan het juiste adres.

Schilders & Spuiters

Kan jouw woning wel een nieuw laagje verf gebruiken? Onze bouwbazen zorgen ervoor dat alles weer eruitziet als nieuw. Met ons ervaren bazen garanderen we kwaliteit en 100% tevredenheid. Onze bouwbazen zijn gespecialiseerd in zowel binnen als buiten schilderwerk.

Tegelzetters

Onze bouwbazen staan klaar om jouw nieuwe badkamer, keuken of andere ruimte te voorzien van nieuwe tegels. Door onze ervaring gaan wij geen uitdaging uit de weg en nemen maar al te graag het werk voor jou uit handen.

Vloerenleggers

Nieuwe vloer? Onze bouwbazen leggen deze graag voor je. Je bespaart tijd en je vloer is professioneel gelegd door een van onze bazen.

Stukadoors

Het klinkt best makkelijk, een muurtje stuken… toch is het lastiger dan het lijkt. Speciaal voor het stuken van muren en plafonds staan er bouwbazen klaar om jouw muur of plafond mooi strak en glad af te leveren. We leveren je muren/plafonds sausklaar af!

Badkamerrenovaties

Is jouw badkamer aan vervanging toe? Dan ben je bij de Bouwbazen aan het goede adres. Wij verzorgen complete badkamerrenovaties van A tot Z. Neem gerust contact op, dan bekijken we samen de mogelijkheden en maken we jouw badkamer weer volledig naar wens.

Waarom kiezen voor De Bouwbazen?

  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Mogelijkheid tot betalen in termijnen
  • Kwalitatief en betrouwbaar
  • Altijd bereikbaar!
  • Snelle service